OGIBiz Website

Space
2787712
Menu
2780165
Space
2800157
Main Description
2800158

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Κρυστάλλων 

Horizontal Image Area
2800159

 Τι είναι Συμβουλευτική Κρυστάλλων

Με τη Συμβουλευτική Κρυστάλλων μπορείς να κάνεις τους κρυστάλλους σύμμαχους στην προσπάθεια αλλαγής της ζωής των πελατών σου. Μετά το σεμινάριο θα μπορείς να συμβουλεύσεις για το είδος των κρυστάλλων που είναι καλύτεροι για τον πελάτη σου, ανάλογα με το στόχο που θέλει να πετύχει. 

Οι κρύσταλλοι έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και να διοχετεύουν φως και μάλιστα σε ποικίλες χρωματικές συχνότητες. Ακόμα, ενισχύουν την δύναμη του εκπεμπόμενου φωτός, την ανακατευθύνουν και έτσι, τοποθετώντας τους σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα ή ακόμα και κρατώντας τους ανάμεσα στα χέρια μας, μπορούν να φέρουν αλλαγή στο ενεργειακό μας πεδίο, στη διάθεση, στον ψυχισμό … στη ζωή μας.

Horizontal Image Area
2800160

Είμαι Θεραπευτής, γιατί να εκπαιδευτώ στη Συμβουλευτική Κρυστάλλων;

Ανάληψη Ευθύνης:

Η Συμβουλευτική Κρυστάλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέθοδος συνέχισης της θεραπείας, στο σπίτι, από το θεραπευόμενο. Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό όφελος της πρακτικής αυτής, αφού αφενός, ο θεραπευόμενος, νιώθει ότι τον προσέχεις, ότι δε θα είναι «μόνος και αβοήθητος» μέχρι το επόμενο ραντεβού, αλλά ταυτόχρονα καλείται να αναλάβει την ευθύνη της θεραπείας του. Αυτό, όπως γνωρίζουμε, είναι το ήμισυ της θεραπευτικής διαδικασίας!

Μπορεί να γίνει από απόσταση.

Πολλές φορές καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τους θεραπευόμενους, αλλά δε μπορούμε πάντα να συναντηθούμε από κοντά. Καλοκαιρινές διακοπές, εργασία, φορτωμένο πρόγραμμα, υποχρεώσεις, όλα αυτά μπορεί να καθυστερήσουν το επόμενο ραντεβού και να αλλοιωθεί η θεραπευτική σειρά, αφού η μια θεραπεία συνήθως, «χτίζει» πάνω στην άλλη. Σε αυτή την περίπτωση η Συμβουλευτική Κρυστάλλων βοηθά να καλύψουμε το κενό της απόστασης, μέχρι την επόμενη συνεδρία.

Οικονομικό όφελος για το θεραπευόμενο, ευελιξία για το θεραπευτή.

Ας είμαστε ρεαλιστές. Πέρα από τους ανθρώπους που απλά δε βάζουν προτεραιότητα τη θεραπεία τους, υπάρχουν και εκείνοι που πραγματικά δυσκολεύονται οικονομικά. Τα ατομικά προγράμματα είναι αρκετά ακριβά, για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου. Είναι ευλογία λοιπόν να έχουμε στην εργαλειοθήκη μας μια τεχνική που μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να παραμείνει στο θεραπευτικό δρόμο, με μικρότερο κόστος για εκείνον. Ο Θεραπευτής από την άλλη μπορεί να κάνει τακτικές, αλλά πιο αραιές συνεδρίες, ώστε να παρακολουθεί την πρόοδό του και να ρυθμίζει τις ασκήσεις ή τη συνταγή, όπου χρειάζεται.

Γρηγορότερα αποτελέσματα.

Υπάρχουν φορές που και οι θεραπευόμενοι «κολλάνε» την εξέλιξή τους, ασυνείδητα. Η συνειδητή, τυποποιημένη διαδικασία, μπορεί να προκαλεί το «εγώ» τους, τις πεποιθήσεις τους, το εσώτερο παιδί τους. Δίνοντας μια πιο «παιχνιδιάρικη» προσέγγιση, πολλές φορές είναι αρκετό για να κάνουν το επόμενο βήμα, έστω και ασυνείδητα ;-).

Ενίσχυση της καλής φήμης.

Σημαντικό ρόλο, στην επίσπευση της θεραπείας, παίζει και η προσωπική εργασία του θεραπευόμενου στο σπίτι. Το γρήγορο αποτέλεσμα, όμως δε συνεπάγεται οικονομικό μειονέκτημα για εσένα, αφού θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της φήμης σου. Θα γίνεις πιο αποτελεσματικός, και θα μπορείς να βοηθάς περισσότερους ανθρώπους, σε λιγότερο χρόνο. 

 

Έχω κατάστημα, γιατί να εκπαιδευτώ στη Συμβουλευτική Κρυστάλλων;

Έχω αρωματοπωλείο:

οι κρύσταλλοι συνδυάζονται τέλεια με τα αιθέρια έλαια! Μετά από την εκπαίδευση αυτή, θα μπορείς να φτιάχνεις τα δικά σου μείγματα, συνδυάζοντας τις θεραπευτικές ποιότητες των ορυκτών, με αυτές των αιθέριων ελαίων. Ακόμα, θα μπορείς να προτείνεις κρυστάλλους για θεραπεία, ενώ εκείνοι θα στολίζουν ταυτόχρονα τον υπέροχο χώρο σου.

Έχω Κομμωτήριο:

Πόσες φορές δε χτένισες κάποια κοπέλα για να βγει ένα σημαντικό ραντεβού; Να της τονώσεις την αυτοπεποίθηση; Πόσες φορές δεν ξέσπασε κάποια γυναίκα τα προβλήματα στο χρώμα των μαλλιών της; Πόσες φορές δε σου εξομολογήθηκε τα εσώψυχά της; Είναι γεγονός. Το επάγγελμα του κομμωτή είναι λειτούργημα. Τι φανταστικό που θα ήταν να στόλιζες το λαιμό μιας γυναίκας με υπέροχα μενταγιόν, ή να συμπληρώσεις ένα χτένισμα με ιδιαίτερα σκουλαρίκια; Τι τέλειο που θα ήταν να αγοράσει εκείνη, παρεμπιπτόντως, ένα δώρο έκπληξη για την αγαπημένη της φίλη, αδερφή, μαμά, για να νιώσει και εκείνη καλύτερα; Μετά το σεμινάριο αυτό, θα μπορείς να πουλάς τα κοσμήματα, γνωρίζοντας ΚΑΙ τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Έτσι, θα δίνεις ένα ακόμα μέσο να νιώσει σημαντική η πελάτισσά σου… μέχρι το επόμενο ραντεβού.

Έχω κατάστημα με είδη δώρου:

Ημιπολύτιμοι Λίθοι. Το καλύτερο δώρο, αφού ομορφαίνει αλλά και θεραπεύει. Κρύσταλλοι για το χώρο, κόσμημα, θεραπευτικά βότσαλα, πάντα τραβούν την προσοχή των ανθρώπων. Μαγνητίζουν και αποτελούν ένα ιδανικό δώρο για όλους. Μετά το σεμινάριο αυτό θα μπορείς, εκτός από κρυστάλλους, να προσφέρεις και πρακτικές συμβουλές για το είδος του κρυστάλλου που είναι καλύτερα να διαλέξει κάποιος, αλλά και πώς να τον χρησιμοποιήσει.

 

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο;

 

1) 2ωρη συζήτηση κατά την οποία:

  • Χτίζεται το προφίλ των πελατών σου
  • Προτείνονται οι βασικοί κρύσταλλοι με τους οποίους θα εργαστείς
  • Προτείνονται τρόποι και δημιουργικές ιδέες με τις οποίες μπορείς να ενσωματώσεις την πρακτική αυτή στη δικιά σου επιχείρηση 

2) Δίνονται σε εγχειρίδιο:

  • οι ιδιότητες των επιλεγμένων κρυστάλλων, ώστε να τις έχεις σαν οδηγό συμβουλευτικής, να φτιάξεις ταμπελάκια, να τις προσθέσεις στο e-shop σου και γενικά για οποιαδήποτε χρήση
  • πρακτικοί τρόποι εργασίας με τους κρυστάλλους, βασισμένοι στις ανάγκες της επιχείρησής σου
  • οδηγίες φροντίδας των κρυστάλλων
  • Δίπλωμα Συμβουλευτικής Κρυστάλλων 

3) BONUS20-30:

Έκπτωση -20% στην αγορά όλων των προϊόντων του eshop, για αγορές από 25€-150€

ΚΑΙ έκπτωση 30% για αγορές άνω των 150€

...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

4) ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο σεμινάριο "Γνωριμία με το Ορυκτό Βασίλειο"

όπου διδάσκονται Φυσικές και Μεταφυσικές ιδιότητες των ορυκτών αλλά και βασική εργασία με κρυστάλλους

 

Footer
2780170