top of page

Άραγε, καταλαβαίνουμε πώς λειτουργεί η θεραπεία; - Μέρος 2Είδαμε στο προηγούμενο άρθρο.... τη διαδικασία της ασθένειας και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να προλάβει την εκδήλωσή της, δίνοντας σημασία στα πρώιμα σημάδια. Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ είναι το 1ο και σημαντικότερο βήμα προς τη λύση ενός προβλήματος.

Έστω λοιπόν, ότι κάποιος αποφασίζει να «κοιτάξει» το πρόβλημα και να δει τι μπορεί να κάνει, ώστε να θεραπεύσει την αιτία της ασθένειας ή του πόνου ή ακόμα και να προλάβει την εκδήλωση της, και στρέφεται σε κάποια εναλλακτική θεραπεία.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν ξαναεργαστεί με κάποια εναλλακτική μέθοδο θεραπείας, είναι λογικό να μη γνωρίζουν πώς λειτουργεί σαν διαδικασία. Ακόμα και πιο έμπειρα άτομα όμως παρασύρονται από την επιθυμία της γρήγορης λύσης και περιμένουν θαύματα. Το μαγικό χάπι που θα εξαφανίσει τα προβλήματα σε 20', λες και είναι πονοκέφαλος. Μα πώς να εξαφανιστούν τοξίνες που μπορεί να χρειάστηκαν ακόμα και χρόνια για να μαζευτούν! Και ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές που, κάποιος νιώθει τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, πρέπει να καταλάβουμε ότι:

Άλλο πράγμα είναι η αίσθηση ασφάλειας, γαλήνης και ηρεμίας που βιώνουμε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Ρέικι και άλλο πράγμα η ΘΕΡΑΠΕΙΑ, με την έννοια της πλήρης λύσης και ανάρρωσης.

Αυτό που βιώνουμε κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας Ρέικι είναι η αντίδρασή μας στην εισροή μιας απίστευτα υψηλά δονούμενης, ποιοτικής, καθαρής, φρέσκιας ενέργειας στο σώμα μας. Και είναι πραγματικά μαγευτική και ανακουφιστική η αίσθηση αυτή καθαυτή. Μια υπέροχη εμπειρία! Η αίσθηση αυτή μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες, μέχρι εβδομάδα ή και μήνα ακόμα. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ.

Για να φέρεις ισορροπία σε Σώμα, Νου και Πνεύμα πρέπει να αλλάξεις!

Πρέπει να αλλάξεις τη ζωή σου. Να απομακρύνεις τις καταστάσεις που σε κάνουν να τοξινώνεις το σώμα σου και την Ψυχή σου. Να διαχειριστείς τις συμπεριφορές σου. Να αλλάξεις μορφή ή ακόμα και να απομακρύνεις τις σχέσεις σου. Να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο αντιδράς στα πράγματα.

  • Να ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ποιος είσαι.

  • Να ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ αυτό που είσαι.

  • Να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ αυτό που είσαι.

Με τις σκιές και με το φως σου. Να σε αγαπήσεις ολόκληρο. Γιατί είσαι μοναδικός. Γιατί είσαι μοναδική. Και έχεις ταλέντα. Και ο κόσμος σε χρειάζεται. Βρες τα. Αξιοποίησέ τα. Να θυμάσαι:

Πίσω από κάθε ελάττωμα υπάρχει ένα ταλέντο που χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο!

Για να φέρεις θεραπεία στο Σώμα και στην Ψυχή πρέπει:

  • Να ξεπεράσεις τα συστήματα πεποιθήσεων, στα οποία έχεις εκπαιδευτεί από μικρός

  • Να σκέφτεσαι πέρα από τα τετριμμένα, να βρεις λύσεις, δημιουργικές ιδέες

  • Να έρθεις σε επαφή με τους φόβους σου, να γίνεις δυνατός και να τους ξεπεράσεις

  • Να έρθεις σε επαφή με τη σκιά σου, να την αγαπήσεις και να την κάνεις σύμμαχο, όχι εχθρό

  • Να έρθεις σε επαφή με τα ξεχασμένα ταλέντα σου

  • Να επιλέξεις τη ζωή που ταιριάζει σε εσένα και όχι αυτή που όρισαν άλλοι για σένα

Όλα αυτά πρέπει να τα κάνεις Ε Σ Υ!

Ούτε οι συνεδρίες, ούτε οι ασκήσεις, ούτε ο θεραπευτής, ο δάσκαλος, η μάνα σου, ο άντρας σου, ο φίλος σου….

ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να φέρεις την πλήρη υγεία στη ζωή σου!

ΕΣΥ θα πάρεις την απόφαση, ΕΣΥ θα συγκρουστείς, ΕΣΥ θα θέσεις όρια, ΕΣΥ θα φέρεις την αλλαγή.

Αυτό σημαίνει ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ και δεν έχει καμία σχέση με τη «ζεν» κατάσταση που φανταζόμαστε όλοι. ΚΑΝΕΝΑ μαγικό ραβδί δε φέρνει την ΕΥΤΥΧΙΑ. Θέλει αποφασιστικότητα, τόλμη, αποδοχή και αγάπη. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά αν αποφασίσεις να βγεις από την ψευδαίσθηση της ασφάλειας σου…. Στο υπόσχομαι: ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ

Εσύ τολμάς να κάνεις το άλμα;

 

Αν θέλεις κι εσύ να αλλάξεις τη ζωής σου:

Επικοινώνησε μαζί μου με mail ή τηλέφωνο: 6944317796

Κάνε Like στη σελίδα στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτος

Κλείσε ραντεβού για θεραπεία στέλνοντας μήνυμα εδώ: Marianna Markou Reiki Healing

4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page