top of page

Αβεντουρίνη πράσινη



Η πράσινη Αβεντουρίνη, όπως και όλες οι Αβεντουρίνες, φέρνει θεραπεία στο φυσικό και συναισθηματικό σώμα. Είναι ένας κρύσταλλος με μεσαίας έντασης δόνηση, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και σε βαριές ασθένειες. Βοηθά στη θεραπεία των πνευμόνων αποτρέπει να εκδηλωθούν προβλήματα καρδιάς, όπως ανακοπή, αλλεργίες, φαγούρα και άλλα δερματικά προβλήματα. Το χρώμα της προέρχεται από τα εγκλείσματα Αλουμινίου που περιέχει.

Το μεγάλο μάθημα της Αβεντουρίνης είναι να αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αλλά και να κάνουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που αγαπάμε.

Ιδανικό Δώρο για:

  • Αφθονία και Χρήμα: Για όποιον έχει κουραστεί από τις πολλές υποχρεώσεις και χρειάζεται να βάλει αγάπη και μεράκι σε ό,τι κάνει

  • Στόχοι: βοηθά να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και ποια βήματα θα χρειαστούν για να το πετύχουμε, μετατρέποντας τις ανησυχίες μας σε αισιόδοξη δράση.

Ιδέα

Τοποθέτησέ την στο πορτοφόλι για να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε αυτά που αγαπάς και όχι μόνο σε αυτά που πρέπει.


 

Θα βρεις μια υπέροχη ποικιλία σε βότσαλα, βραχιόλια και μενταγιόν, στο ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ:



Αν σου αρέσει η Κρυσταλλοθεραπεία και θέλεις να μάθεις περισσότερα, πάρε μια γεύση από τα online μαθήματα που δημιούργησα για τους λάτρεις των κρυστάλλων. Πατώντας «προεπισκόπηση», μπορείς να δεις κάποια μαθήματα δωρεάν, εδώ:



81 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page