top of page

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Μέσα από μία μεγάλη γκάμα εργαλείων, όπως το Ρέικι, η Κρυσταλλοθεραπεία, τα Ανθοϊάματα και άλλα, συν-εργαζόμαστε για να φέρνουμε το Συναισθηματικό και Φυσικό Σώμα, σε μια ενεργειακή ισορροπία. Παλιά μοτίβα συμπεριφορών φεύγουν, πεποιθήσεις αντικαθιστώνται με νέες και έτσι σιγά σιγά επαναφέρουμε τη ροή της ενέργειας και άρα την υγεία μέσα μας.

Οι θεραπείες μπορούν να γίνουν από κοντά, στο όμορφο νησί της Νάξου

ή από απόσταση, μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικά.

USUI REIKI

Διάρκεια: 90 λεπτά

Το θεραπευτικό σύστημα Ουσούι Ρέικι, γνωστό πια σε όλο τον κόσμο, μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με την Ψυχή μας. Είναι ένα σύστημα που οδηγεί στην αυτογνωσία και στην επαφή με το πνευματικό κομμάτι της ύπαρξής μας. Με το σύστημα αυτό ανακουφίζουμε τον πόνο, είτε προέρχεται από το σώμα είτε από το πνεύμα!

Μέσα από την επαφή με το Ρέικι μπορεί κάποιος να:

 • βρει το σκοπό της ζωής του

 • κατανοήσει τις αιτίες πίσω από τα γεγονότα της ζωής

 • αυξήσει τη διαίσθηση και να λάβει πνευματικά μηνύματα

 • βιώσει τη Θαλπωρή και τη Γαλήνη

 • αυξήσει την κατανόηση της λειτουργίας του κόσμου 

13.jpg

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Διάρκεια: 45-60 λεπτά

Με την Κρυσταλλοθεραπεία μπορούμε να φέρουμε άμεση αλλαγή στο ενεργειακό πεδίο ενός ανθρώπου. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μπορούμε να:

 • Καθαρίσουμε και διαχειριστούμε αρνητικά συναισθήματα

 • Ανακουφίσουμε σωματικούς πόνους, ειδικά σε χρόνια ή επαναλαμβανόμενα προβλήματα.

 • Καθαρίσουμε περιοριστικές πεποιθήσεις και φόβους

 • Κάνουμε γενικό καθαρισμό και αναβάθμιση της αύρας

 • Κάμψουμε τις αντιστάσεις για τη θεραπεία

 • Πάρουμε βοήθεια στο να λάβουμε ένα πνευματικό μήνυμα, να το κατανοήσουμε ή να το υλοποιήσουμε

 

 Οι κρύσταλλοι είναι πάντα δίπλα μας, προσφέροντας τις ποιότητές τους, στην υπηρεσία του ανθρώπου. 

11.jpg

ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΓΓΕΛΩΝ

Διάρκεια: 45-60 λεπτά

Με τη βοήθεια των Αγγέλων κάνουμε πολύ προχωρημένες εργασίες στο πνευματικό σώμα, που σχετίζονται με το Σχέδιο της ζωής. Με τις θεραπείες αυτές, κυριολεκτικά και ριζικά, αλλάζει η ζωή μας!

Ασθένειες, Άρση περιοριστικών πεποιθήσεων, Επαναφορά από σωματικά και ψυχικά τραύματα, Κβαντικά άλματα, Άρση περιορισμών και επιρροών, Αλλαγή πορείας, Ψυχικά συμβόλαια και σχέσεις, βοήθεια σε αποφάσεις ζωής, Αφθονία, Συγχώρεση, Θεραπεία φόβων, Προστασία από επιρροές και επιθέσεις, Αποκατάσταση της ελπίδας και της πίστης, Θεραπεία υλικών και συναισθηματικών εξαρτήσεων, κατανόηση των αντιθέτων και εναγκαλίαση της φωτεινής αλλά και της σκοτεινής μας πλευράς, είναι μόνο λίγες από τις βοήθειες που μπορούν να μας παρέχουν οι Άγγελοι.

 

14__3_.png

ΙΑΜΑΤΑ ΑΝΘΕΩΝ & ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διάρκεια: 20-30 λεπτά

Είναι ευρέως πια αποδεκτό ότι τα Ανθοϊάματα Μπαχ είναι εξαιρετικά για τη θεραπεία των συναισθημάτων. Παρόμοια, με τα Κρυσταλλικά Ιάματα, μπορούμε να θεραπεύσουμε παθήσεις του φυσικού σώματος, αλλά και του συναισθηματικού.

 

Η συνεδρία περιλαμβάνει μια διερευνητική συνέντευξη και το μπουκαλάκι με το Ίαμα. 

bach remedies.jpeg

Συμβουλευτική Κρυστάλλων

Διάρκεια: 40-45 λεπτά

Μέσα από τις κρυσταλλικές και αγγελικές κάρτες ή μέσα από το "ρίξιμο κρυστάλλων", λαμβάνει το άτομο καθοδήγηση, για τους τομείς της ζωής του, που θα επιλέξει.

 

Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν προβλέπει το μέλλον, αλλά μέσα από τη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό του ατόμου, δίνεται καθοδήγηση και θεραπευτικές οδηγίες.

Image by Amanda Vick

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεσαι καθοδήγηση για το ποια θεραπεία είναι κατάλληλη για σένα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

bottom of page