top of page
χειρουεγείο_edited_edited_edited.jpg

ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αυτές οι ιδιαίτερα επεμβατικές και αποτελεσματικές τεχνικές, μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη ζωή σου!
Πραγματοποιούνται μόνο από έμπειρο θεραπευτή. Αν πιστεύεις ότι κάποια από αυτές σε αφορά, μη διαστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΡΑΣ - 180€

Χειρουργείο Αύρας χρειάζεται κάποιος όταν υπάρχει μια παγιωμένη, επιβλαβής ενέργεια – συμπεριφορά, η οποία δε μπορεί να απομακρυνθεί με τους συμβατικούς ενεργειακούς καθαρισμούς.

Το σημαντικότερο σε αυτή τη θεραπεία δεν είναι τόσο η διαδικασία της αφαίρεσης, όσο το να βρεθεί ο λόγος για τον οποίο αυτή η ενέργεια παρέμεινε τόσο καιρό στο πεδίο. Μόνο όταν το άτομο αποδεχτεί ότι δε χρειάζεται πια την ενέργεια αυτή, μπορεί να αφαιρεθεί και να έρθει η μεγάλη αλλαγή.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεδρίας είναι να αρθούν τα εμπόδια από το δρόμο και τη ζωή μας, να νιώσουμε ανακούφιση, ότι έφυγε ένα μεγάλο βάρος, ότι έχουμε περισσότερο «αέρα» να αναπνεύσουμε κλπ. Η θεραπεία αυτή φέρνει πολύ βαθιά μεταμόρφωση στο άτομο και στη ζωή του.


Περιλαμβάνει 2-3 συνεδρίες:

  • Εύρεση ρίζας του προβλήματος

  • Αφαίρεση επιβλαβούς ενέργειας

  • Επούλωση Αύρας

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ - 180€

Οι σκεπτομορφές είναι ενέργειες που προκαλούνται από την έντονη σκέψη, και μπορούν να είναι θετικές ή αρνητικές. Όσο δυναμώνουν, μέσω της παροχής ενέργειας (επαναλαμβανόμενες και έντονες σκέψεις), τόσο αποκτούν τη δύναμη να ασκούν επιρροή πάνω μας και από ένα σημείο και έπειτα γίνονται μεταδοτικές. Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας έχει την τάση να αναπαράγει το πιο δυνατό συναίσθημα, χωρίς να διακρίνει αν είναι καλό ή κακό.

Μπορεί να είναι εξωγενείς, δηλαδή να προσκολληθούν στην αύρα μας, όταν υπάρχουν τρύπες ή κενά σε αυτή, με αποτέλεσμα να αναπαράγουμε σκέψεις και συναισθήματα που δεν είναι δικά μας, όπως να αποκτήσουμε εμμονές, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας, κλπ. 


Σκεπτομορφές όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε και μόνοι μας. Όταν τροφοδοτούμε κατ’ επανάληψη μια συγκεκριμένη σκέψη, φόβο, ανασφάλεια, κλπ., τότε αυτή παίρνει τόση ενέργεια που «γιγαντώνεται» και παίρνει μορφή στην αύρα μας. Γι΄ αυτό και λέγεται «σκεπτομορφή». Το αίσθημα που αφήνει αυτή η κατάσταση είναι επαναλαμβανόμενες αρνητικές σκέψεις, από τις οποίες, ακόμα και αν προσπαθούμε, δε μπορούμε να ξεφύγουμε. Δεν έχουμε τον έλεγχό τους.

Με τη θεραπεία αυτή απελευθερώνουμε τη σκεπτομορφή, αλλά θεραπεύουμε και τη λειτουργία του χαρακτήρα μας, που προσέλκυσε τη σκεπτομορφή, ώστε να μην την ξανα-έλξουμε.


Αποτελείται από 3 συνεδρίες:

  • Αφαίρεση Σκεπτομορφής

  • Επούλωση Αύρας

  • Αλλαγή Λειτουργίας

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Είτε σε αυτή είτε σε προηγούμενη ζωή, όταν ένας άνθρωπος περνάει ένα σοκαριστικό γεγονός, όπως λέει και ο λαός: «σπάει ένα κομμάτι μέσα μου». Η αποκατάσταση αυτών των τραυμάτων μας κάνει να νιώθουμε ξανά ολόκληροι. Δίνει την ανακούφιση ότι η ζωή είναι μια φυσική συνέχεια, της οποίας είμαστε αναπόσπαστο μέρος.

ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Πολλές φορές οι ασθένειες, αλλά και τα μοτίβα συμπεριφορών μας, έχουν κληρονομηθεί από τους προγόνους μας. Θεραπεύοντας τα κομμάτια αυτά, απελευθερώνοντας την ενέργεια που μας επισκιάζει, φέρνουμε ξανά ελευθερία στον εαυτό, αλλά και την οικογένειά μας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ

Μια θεραπεία αρκετά παρεξηγημένη, αφού μπορεί τόσο εύκολα να μας παρασύρει στη δίνη της ανακάλυψης προηγούμενων ζωών, όσο και να μας απελευθερώσει από αυτές. Η χρησιμότητά της είναι ΜΟΝΟ στην περίπτωση που κάποιο γεγονός, που συνέβη σε προηγούμενη ζωή, επηρεάζει το σήμερα, σε βαθμό που κάνει τη ζωή μας δυσλειτουργική.


bottom of page