top of page

Αν νιώθεις απογοητευμένος από τα όνειρά σου...


Αν νιώθεις απογοητευμένος που τα όνειρά σου, οι ιδέες σου, οι στόχοι σου δεν έγιναν πραγματικότητα, δούλεψε με αυτό το συνδυασμό κρυστάλλων, για να μπορέσεις να δεις καθαρά τις αιτίες που αυτό συμβαίνει, αλλά και να αποστασιοποιηθείς από το αποτέλεσμα, ώστε να σταματήσει το αρνητικό συναίσθημα και να επέλθει η ισορροπία.

Δέξου με ευγνωμοσύνη, όποιο αποτέλεσμα σου έχει στείλει το Σύμπαν, οι συγκυρίες, ο Θεός... πες το όπως θέλεις. Όλα γίνονται με Σοφία.

❎ Μπορεί να μην είναι ακόμα η ώρα να γίνει κάτι. Όχι, παθητικά. Αλλά μπορεί να χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία, ώστε να γίνει. Εστιάσου σε αυτό.

❎ Μπορεί να μην εξυπηρετεί το ανώτερο καλό σου. Κάποιες φορές νομίζουμε ότι αυτό που επιλέγουμε θα μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα (αίσθημα αφθονίας, αγάπης, αποδοχής, ολοκλήρωσης, κλπ.), αλλά ναι... ίσως να έχουμε κάνει και λάθος. Μπορεί η φασαρία του νου και των πεποιθήσεων να μας έχουν οδηγήσει σε σφάλμα. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Μπορούμε πάντα να αλλάξουμε μια κατάσταση. Και μπορούμε πάντα να κάνουμε λάθη. Δεν έγινε και τίποτα. Από αυτά μαθαίνουμε, για να μην τα ξανακάνουμε ????

Κρύσταλλοι

Οψιδιανός (μαύρη): η πέτρα αυτή μας πάει βαθιά στον εσωτερικό μας κόσμο, και αντανακλά όλα τα βαθιά κρυμμένα κομμάτια. Έτσι, μας βοηθά να καταλάβουμε τι συμβαίνει μέσα μας.

Λάπις Λάζουλι (μπλε): η πέτρα αυτή βοηθά επίσης στην αυτογνωσία, αλλά το μήνυμα έρχεται από τα υψηλά πνευματικά πεδία, έτσι ώστε να καταλάβουμε καρμικά ή συμβόλαια με άλλους ανθρώπους, που εμπλέκονται στη διαδικασία επίτευξης ενός στόχου. Δίνει τη διαισθητική κατανόηση μιας κατάστασης με ένα πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Άκουα Μαρίνα (γαλάζια): βοηθά να αποστασιοποιηθούμε από το αποτέλεσμα και τη συγκεκριμένη επιθυμία. Μας βοηθά να απελευθερώσουμε την προσκόλληση, ώστε να βγούμε από το φαύλο κύκλο των αρνητικών συναισθημάτων και να το διαχειριστούμε με πρακτικό τρόπο.

Τεχνική:

  1. Σε ένα πουγκάκι βάλε τους κρυστάλλους και ένα χαρτάκι που θα γράφει τη δήλωση: "Αφήνομαι με εμπιστοσύνη στο Πνεύμα μου, να καθοδηγήσει το μέλλον μου, ΧΩΡΙΣ να προσπαθώ να ελέγξω το αποτέλεσμα. Απολαμβάνω το ΤΩΡΑ, αφού ΑΥΤΟ, είναι το μόνο που ΜΠΟΡΩ να ελέγξω. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά ψευδαίσθηση."

  2. Πάρε λίγο χρόνο κάθε μέρα και συνδέσου με τους κρυστάλλους

  3. Κράτα το πουγκάκι στο χέρι σου

  4. "Χάζεψε" τους κρυστάλλους... "παίξε" τους ανάμεσα στα χέρια σου... έλα σε επαφή μαζί τους...

  5. Διάβασε το χαρτί με τη δήλωση... αν μπορείς να το κάνεις δυνατά, ακόμα καλύτερα...

  6. Ανοίξου να λάβεις το μήνυμά τους... ανοίξου να λάβεις τη διαισθητική καθοδήγηση... και

  7. Απελευθέρωσε ότι σε βαραίνει!!!

Μην ξεχνάς! Η κρυσταλλοθεραπεία χρειάζεται ισχυρή πρόθεση για να έχει αποτέλεσμα... οπότε κάνε όλη αυτή τη διαδικασία, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή και ενέργεια.

Βιβλιογραφία: Mystical Moon Phase Mini Class - www.loveandlightschool.com

9 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page