top of page

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Με ρωτάτε πολλές φορές.. "Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;"


Αν και είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς με σιγουριά, θέλω να πω αρχικά το εξής: ΔΕ γίνεται να χτίζεις ένα πρόβλημα για μήνες ή χρόνια και να περιμένεις μέσα σε λίγες συνεδρίες να εξαφανιστεί, ως διά μαγείας. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, ούτε χαπάκια. Η θεραπεία έχει δρόμο. Δρόμο στο οποίο καλείσαι να αντιμετωπίσεις τα πιο σκοτεινά σου κομμάτια. Είτε σωματικό, είτε συναισθηματικό το πρόβλημα, χρειάζεται να βρούμε την πηγή και να την απελευθερώσουμε.


ΟΜΩΣ, και εδώ θέλει προσοχή... ό,τι κι αν κάνει ένας θεραπευτής, δε μετρά καθόλου, αν το άτομο που πονά, δεν αναλάβει την ευθύνη της αλλαγής της ζωής του.


Θα φέρω ένα απλό παράδειγμα. Ας πούμε ότι έχουμε ένα δοχείο με βρόμικο νερό. Το πας σε ένα θεραπευτή. Εκείνος το αδειάζει, μετά από κάποιες προσπάθειες. Αν εσύ το ξαναγεμίσεις με βρόμικο νερό, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;


Έτσι, συμβαίνει και με τις τοξίνες του σώματος, φυσικές και συναισθηματικές. Δεν έχει νόημα να κάνεις θεραπείες, αν συνεχίζεις να προσθέτεις τοξίνες. Θα είναι φαύλος κύκλος. Η θεραπεία είναι μια συν-εργασία, μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου.


Γι’ αυτό να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης της θεραπείας σου, και να είσαι σίγουρος-η ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν πολύ γρήγορα! Έχω δει ανθρώπους να αλλάζουν τη ζωή τους, μόνο με μια συνεδρία, αλλά έχω δει και ανθρώπους να ταλανίζουν το ίδιο πρόβλημα για χρόνια. Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥ. Γι' αυτό και είναι δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος στην ερώτηση: "Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν".


 

Δες τις ατομικές θεραπείες εδώ:


21 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page