top of page

Άκουα Μαρίνα

Be3Al2Si6O18 (ποικιλία Βηρύλλου με μπλε ή πρασινομπλέ απόχρωση, που προκύπτει από εγκλείσματα σιδήρου).

Τσάκρα:

Ειδικό Βάρος:

Ένταση:

Σκληρότητα:

Κρυσταλλικό Σύστημα:

Κρυσταλλικό Νερό:

5

2.8

Μέτριος

8

Εξαγωνικό

Έμμεση Μέθοδος

Άκουα Μαρίνα

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ:

Σε φέρνει σε επαφή με την εσωτερική σου γνώση, την οποία σε βοηθά να εκφράσεις με σταθερότητα, επίγνωση και διαύγεια. Σε κάνει να αποδέχεσαι μια κατάσταση, με ηρεμία, χωρίς φόβο ή προσκόλληση στο αποτέλεσμα. Δρα προστατευτικά, αφαιρώντας τις ξένες σκέψεις. Ηρεμεί αυτούς οι οποίοι έχουν υψηλή ενσυναίσθηση και τείνουν να συνδέονται υπερβολικά με τους ανθρώπους γύρω τους, αλλά και αυτούς που έχουν «πνιγεί» από τις ευθύνες ή εκείνους που θυμώνουν ή επικρίνουν εύκολα. Καλλιεργεί μια επίμονη και δυναμική προσωπικότητα που αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού της. Τα παλιά χρόνια χρησιμοποιούνταν για να προστατεύει τους ναυτικούς. Τους έκανε ατρόμητους και ασφαλείς από τους αντιπάλους στα ανοιχτά νερά.

 

 

ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ:

Ο κρύσταλλος αυτός συνδέεται έντονα με το αναπνευστικό σύστημα. Είναι ιδανικός για όλες τις αλλεργίες, γιατί μειώνει και ηρεμεί τα συμπτώματα, ρίχνει τον πυρετό, ανακουφίζει τα ιγμόρεια, τους πνεύμονες και τα αναπνευστικά προβλήματα γενικότερα. 


  • ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ: βοηθά στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου, του ξερόβηχα, της βραχνάδας που σχετίζεται με αλλεργίες ή με προβλήματα του θυρεοειδούς ή με συγκινήσεις και στρες. Ειδικότερα, βοηθά όταν φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιος ερεθισμός, που προκαλεί ακούσια τον βήχα, αλλά ο βήχας συνεχίζεται, σαν μια ανάγκη για να καθαρίσουν οι αεραγωγοί. Μας βοηθά επίσης να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και ενισχύει τον προφορικό λόγο.

  •  ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ: Είναι ο καλύτερος κρύσταλλος για την αντιμετώπιση της αλλεργικής ρινίτιδας, καθώς αυτός είναι που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστων σε αλλεργίες που προκαλούν σοβαρές αντιδράσεις στον αναπνευστικό σύστημα. Χρησιμοποιείται πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια της εποχής της γύρης των λουλουδιών.

  • ΑΣΘΜΑ: βοηθά στις περιπτώσεις που το άσθμα προκληθεί από αλλεργία του δέρματος και ειδικά αν συνοδεύεται από υψηλό πυρετό. Συναισθηματικά βοηθά όταν προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα υψηλό επίπεδο ζωής, ξεπερνώντας τις αντοχές μας. 

  • ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ: βοηθά στις εξάψεις, την ξηροδερμία και την κολπική ξηρότητα, στη συχνοουρία αλλά και στην ακράτεια. Είναι ιδανική στην ανάκτηση του ελέγχου της λειτουργίας της ουροδόχου κύστης, των υγρών του σώματος όσο και οποιωνδήποτε άλλων προβλημάτων στον τρόπο ζωής, αλλά και στο να μην επηρεαζόμαστε από τις ενέργειες άλλων. Καθαρίζει τη νοητική σύγχυση.

  • ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ: βοηθά τόσο στον υπέρ όσο και στον υποθυρεοειδισμό, γιατί εναρμονίζει τη ρυθμιστική λειτουργία της υπόφυσης. Επιπλέον, βοηθά στις παθήσεις των ματιών, στο βήχα, τη δερματίτιδα και την ευαισθησία στις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Τοποθετείται στο 3ο μάτι ή δίνεται σε ίαμα 4-6 σταγόνες, 3 φορές τη μέρα ή σε κρυσταλλικό νερό: 100–200 ml σε μικρές δόσεις μέσα στη μέρα.

  • ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΤΥΠΟΥ 2: Όταν τα προβλήματα στο πάγκρεας συνοδεύονται με πέτρες στη χολή, πρωινή ναυτία και/ή αλλεργική αντίδραση στην τροφή. Ακόμα συναισθηματικά έχουμε στρες, εξάντληση και βιαστική κατανάλωση της τροφής.

  • ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ: βοηθά την αδύναμη κύστη, τη συχνοουρία αλλά και την ακράτεια. Είναι ιδανική στην ανάκτηση του ελέγχου της λειτουργίας της ουροδόχου κύστης όσο και οποιωνδήποτε άλλων προβλημάτων στον τρόπο ζωής, αλλά και στο να μην επηρεαζόμαστε από τις ενέργειες άλλων.

  • ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ: για τη συχνοουρία και ακράτεια. Αν ας πούμε είχα πόνο, ουρολοίμωξη και κατακράτηση ούρων θα χρησιμοποιούσα Χαλκηδόνιο.

  • ΣΤΟΜΑΧΙ: βοηθά ειδικά στην τροφική δυσανεξία, τη ναυτία που παρουσιάζεται αργά το πρωί και στη βουλιμία 

  • ΔΕΡΜΑ – ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ: έχει δροσιστική δράση, μειώνοντας οποιαδήποτε θερμότητα και υπερπαραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Ακόμα, καταπραΰνει το έκζεμα[1] σε περιπτώσεις, είναι χρήσιμο για την αντιμετώπιση της δερματίτιδας, ιδιαίτερα όταν εμφανίζεται σε συνδυασμό με την αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα ή άλλα είδη αλλεργιών. Αυτό την κάνει κατάλληλη για 1ου και 2ου βαθμού εγκαύματα.

 


 

Σχετικά Προϊόντα


Αποποίηση ευθυνών: Παρόλο που οι κρύσταλλοι έχουν χρησιμοποιηθεί από τα αρχαία χρόνια για να θεραπεύσουν ιατρικές και συναισθηματικές ασθένειες, οι πληροφορίες σε αυτό το site δεν πρέπει να ληφθούν ως ιατρικές συμβουλές. Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις συμβουλές των επαγγελματιών υγείας, σύμφωνα με τις διαγνώσεις τους. Η κρυσταλλοθεραπεία πρέπει να ασκείται ως συμπληρωματική θεραπεία και μόνο.

bottom of page