top of page

Αιματόπετρα (Ηλιοτρόπιο)

SiO2 (ποικιλία πράσινου Χαλκηδόνιου (με εγκλείσματα Χλωρίτη), με κόκκινες βούλες, που προκαλούνται από Οξείδια του Σιδήρου

Τσάκρα:

Ειδικό Βάρος:

Ένταση:

Σκληρότητα:

Κρυσταλλικό Σύστημα:

Κρυσταλλικό Νερό:

1

2.7

Ήπιος

7

Τριγωνικό

Άμεση Μέθοδος

Αιματόπετρα (Ηλιοτρόπιο)

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ:

Δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας, σε οτιδήποτε προσπαθεί να σε βλάψει ή να μας αλλάξει τη γνώμη ή να επηρεάσει το μυαλό μας, με οποιοδήποτε τρόπο. Μας ωθεί να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας και να δράσουμε με βάση αυτή. Είναι ιδανική για προστασία από Ψυχικές επιθέσεις, όταν δηλαδή κάποιος προσπαθεί να πάρει με το ζόρι, κάτι που έχουμε ήδη αρνηθεί. Ενισχύει το σθένος, την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη.

 

ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ: 

Είναι ισχυρός καθαριστής του Αίματος, ωθώντας το σώμα σε αποτοξίνωση. Αποτοξίνωση σε συκώτι, σπλήνα, κύστη. 

 • ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ: βοηθά στην αποβολή τοξινών και τον καθαρισμό του αίματος. Θεραπεία προγονικού δέντρου.

 • ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ: βοηθά στα πρώτα στάδια του κρυολογήματος, στα προβλήματα κατάποσης και στην αμυγδαλίτιδα. Σε συναισθηματικό επίπεδο, βοηθά στα συναισθήματα καταπίεσης και κατάθλιψης, καθώς και στην επιθετική διάθεση.

 • ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ: είναι πιο αποτελεσματικό κατά την αρχή της φλεγμονής, δηλαδή με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων της κιτρινωπής βλέννας, με τον πρώτο πόνο ή με τον πόνο που εμφανίζεται κατά την κάμψη του κεφαλιού προς τα εμπρός. 

 • ΓΡΙΠΗ: Χρησιμοποιείται στην αρχή της νόσου. Η λειτουργία του είναι να δημιουργεί αντίγραφα του ανοσοποιητικού συστήματος, του σώματος και να δρα σαν αντιφλεγμονώδες. Αυτός ο μηχανισμός άμυνας συνήθως πετυχαίνει να αποτρέψει τη μόλυνση. Ωστόσο, αν το κρυολόγημα βρίσκεται ήδη στην πλήρη ανάπτυξή του, το ηλιοτρόπιο δεν είναι αποτελεσματικό, καθώς η προσπάθεια του σώματος για τον περιορισμό μιας λοίμωξης θα έχει ήδη αποτύχει. 

 • ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: βοηθά στην έλλειψη σιδήρου που προκαλείται από εσωτερικές φλεγμονώδεις καταστάσεις (νόσος του Κρον (Crohn) και η ελκώδης κολίτιδα, κλπ.). Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να εφαρμόζεται ούτε Αιματίτης ούτε Μάτι της Τίγρης, μέχρι να εξαλειφθεί οριστικά η φλεγμονή. 

 • ΚΑΡΔΙΑ: ανακουφίζει από τη φλεγμονή και αποτρέπει την περαιτέρω στένωση ή τον σχηματισμό εναποθέσεων στα αιμοφόρα αγγεία. Ιδανικό για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, γιατί συναισθηματικά, βοηθά στην διαχείριση των απρόβλεπτων καταστάσεων και να διατηρήσουμε τον έλεγχο, ενώ ηρεμεί τα συναισθήματα φόβου ή πανικού. 

 

 • Μπορεί επίσης να εφαρμόζεται προληπτικά σε περίπτωση οποιασδήποτε εμφανούς καρδιακής προσβολής (δηλαδή ξαφνικούς και έντονους πόνους στην καρδιά). Τον χρησιμοποιούμε σαν κρύσταλλο έκτακτης ανάγκης (ενώ περιμένουμε το γιατρό, για παράδειγμα). Σε αυτή την περίπτωση, κρατάμε ένα βότσαλο Ηλιοτρόπιο πάνω στην Καρδιά, μέχρι να νιώσουμε ότι ο κρύσταλλος ζεστάθηκε. Έπειτα τον αφαιρούμε και τοποθετούμε νέο, δροσερό κρύσταλλο. Το ηλιοτρόπιο βοηθά στην αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων και στη διατήρηση του ελέγχου ώστε να μειωθούν τα συναισθήματα του φόβου και του πανικού.

 • ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ: εμποδίζει τις εναποθέσεις στα αιμοφόρα αγγεία. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν υπάρχει ερεθισμός των αγγείων. Ίαμα: 5-7 σταγόνες, 3 φορές τη μέρα. Κρυσταλλικό νερό: 200-300 ml, σε μικρές δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 • ΣΠΛΗΝΑΣ: βοηθά στην έλλειψη σιδήρου που προκαλείται από εσωτερικές, φλεγμονώδεις καταστάσεις (π.χ. όταν γίνει διάγνωση ότι προκαλείται από χαμηλή αρτηριακή πίεση). Στην περίπτωση αυτή, ΔΕΝ πρέπει να εφαρμόζεται Αιματίτης, ούτε Τιγριόλιθος, μέχρι να υποχωρήσει η φλεγμονή. ήταν σίγουρα Εξαλειφθεί

 • ΝΕΦΡΑ: Βοηθά στην μικροσκοπική αιμορραγία, μία πάθηση στην οποία οι μεμβράνες (τοιχώματα) των νεφρών είναι πολύ λεπτές κι έτσι υπάρχει διαρροή αίματος στα ούρα. Πολλές φορές η πάθηση αυτή συνοδεύεται με συχνές ουρολοιμώξεις. 

 • ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ: βοηθά στην οξεία ουρολοίμωξη σε συνδυασμό με κατάκλιση.

 • HΠΑΡ (ΣΥΚΩΤΙ): Ιδανική στις λοιμώξεις του ήπατος, που συνοδεύονται από εντερικές λοιμώξεις, προβλήματα στη χοληδόχο και ουροδόχο κύστη, αποτέλεσμα έλλειψης οριοθέτησης ή ελέγχου στη ζωή.

 • ΧΟΛΗΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ: εφαρμόζεται για οξείες φλεγμονές της χοληδόχου κύστης. Συναισθηματικά, βοηθά στη γενική ευερεθιστότητα που προκαλείται από πάρα πολλές διακοπές και άλλες εξωτερικές επιδράσεις

 • EΝΤΕΡΟ: εντερικές λοιμώξεις, ναυτία, εμετός (σε αυτή την περίπτωση η Αιματόπετρα είναι αποτελεσματική μόνο κάτω από ειδικές συνθήκες), λοιμώξεις, αποστήματα. Τα συμπτώματα συχνά συνοδεύονται με πρόβλημα λοίμωξης του ήπατος και προβλήματα στη χοληδόχο και ουροδόχο κύστη. Αίσθηση απώλειας του ελέγχου στη ζωή.


 

Σχετικά προϊόνταΑποποίηση ευθυνών: Παρόλο που οι κρύσταλλοι έχουν χρησιμοποιηθεί από τα αρχαία χρόνια για να θεραπεύσουν ιατρικές και συναισθηματικές ασθένειες, οι πληροφορίες σε αυτό το site δεν πρέπει να ληφθούν ως ιατρικές συμβουλές. Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις συμβουλές των επαγγελματιών υγείας, σύμφωνα με τις διαγνώσεις τους. Η κρυσταλλοθεραπεία πρέπει να ασκείται ως συμπληρωματική θεραπεία και μόνο.

bottom of page