top of page

Αμέθυστος

SiO2 – Μωβ ποικιλία Χαλαζία. Το χρώμα προέρχεται από τη γάμμα ακτινοβολία και από εγκλείσματα σιδήρου.

Τσάκρα:

Ειδικό Βάρος:

Ένταση:

Σκληρότητα:

Κρυσταλλικό Σύστημα:

Κρυσταλλικό Νερό:

7

2.65

Ισχυρός

7

Τριγωνικό

Άμεση Μέθοδος

Αμέθυστος

Ψυχολογία:

Ο Αμέθυστος, δείχνει πώς να παραμείνουμε ταπεινοί, ώστε να μπορέσουμε να πλησιάσουμε τον Ανώτερο Νου και να κατανοήσουμε το δρόμο της Ψυχής, δηλαδή την αποστολή μας σε αυτή τη ζωή. Μόνο έτσι μπορεί να κατακτηθεί η αληθινή Σοφία. Ενισχύει την πνευματική επικοινωνία, το διαλογισμό και την ένωση με την πνευματική Δύναμη του Σύμπαντος (Ρέικι). Σύμμαχος στο διαλογισμό, γιατί φέρνει νοητική ηρεμία, στη λήψη ανώτερων μηνυμάτων και πνευματικής καθοδήγησης. Κατάλληλος για τους θερμοκέφαλους, αυτούς δηλαδή που οργίζονται εύκολα και έντονα. 

 

Φυσικό Σώμα: 

Ανακουφίζει από το στρες, την αϋπνία, την ημικρανία, γιατί κατευνάζει τη νοητική ένταση. Είναι μυοχαλαρωτικός και σπασμολητικός. 

  • ΥΠΕΡΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΣ : ανακουφίζει από την έντονη εφίδρωση, την ευερεθιστότητα, τις αϋπνίες και το πρήξιμο στο λαιμό. 

  • ΒΡΟΓΧΟΚΗΛΗ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ (ΠΡΗΞΙΜΟ): βοηθά στη μείωση του πρηξίματος, θεραπεύει τη θλίψη, αλλά και την εσωτερική διαμάχη

  • ΧΕΡΙΑ: ανακουφίζει τη μυϊκή ένταση και ειδικά στην περιοχή του αυχένα. Με ένα κρύσταλλο 5-6 εκατοστά, σε φυσική μορφή (κομμάτι γεωδού), αποφορτίζουμε την ένταση στην περιοχή

  • ΑΥΧΕΝΙΚΟ: Απαλλάσσει από την ένταση τους μυς του αυχένα. Έχει αναλγητική δράση και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Βοηθά να αναγνωρίσουμε και να περιορίσουμε τις συναισθηματικές αιτίες της έντασης των μυών. Μπορεί να φορεθεί και σαν μενταγιόν.

  • ΕΝΤΕΡΟ: διάρροια, ελαφριά ναυτία, αέρια και φαγούρα στον πρωκτό. Θλίψη, σύγχυση, ενοχή. Ίαμα: 2-5 σταγόνες, 3 φορές την ημέρα 


Σύντριμμα Αμέθυστου

 

  • Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο για να φορτίζει το περιβάλλον με πνευματική ενέργεια.

  • Αν θέλεις να γράψεις εμπνευσμένες εκθέσεις, άρθρα και ότι άλλο σου αρέσει, τοποθέτησε ένα σύντριμμα αμέθυστου στο γραφείο σου. Τοποθέτησε τον πίσω από το πληκτρολόγιο ή το τετράδιό σου με τις κορυφές να κοιτούν προς το μέρος σου. Με αυτό τον τρόπο θα φορτίζεις το νου σου με εμπνευσμένες δημιουργίες.

  • Αν θέλεις να κατανοήσεις βαθύτερα πνευματικές έννοιες και αλήθειες, τοποθέτησε ένα σύντριμμα χαλαζία μπροστά σου, την ώρα που διαλογίζεσαι ή κράτησέ τον ανάμεσα στα χέρια σου. Μπορείς ακόμα να τον τοποθετήσεις στο Τρίτο Μάτι για να φέρει ηρεμία στο νου, κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

  • Τοποθετώντας τον στο σώμα, με τη βάση σε ένα σημείο και τις κορυφές να δείχνουν προς τα έξω, μπορείς να «σπάσεις» ένα μπλοκάρισμα και να διαλύσεις τη συσσωρευμένη ενέργεια. Μείνε για 15-20 λεπτά και επανέλαβε αν χρειαστεί. Μετά από αυτή τη θεραπεία θα χρειαστεί να «στρώσεις» την αύρα με ράβδο χαλαζία ή satin spar. 

  • Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις το σύντριμμα χαλάζια για να φορτίσεις αγαπημένα σου αντικείμενα, όπως κοσμήματα ή άλλους κρυστάλλους με τις ποιότητες της ενέργειας του απλά τοποθέτησε το αντικείμενο πάνω στον αμέθυστο, για όσο χρόνο χρειάζεται.  

Σχετικά Προϊόντα

Αποποίηση ευθυνών: Παρόλο που οι κρύσταλλοι έχουν χρησιμοποιηθεί από τα αρχαία χρόνια για να θεραπεύσουν ιατρικές και συναισθηματικές ασθένειες, οι πληροφορίες σε αυτό το site δεν πρέπει να ληφθούν ως ιατρικές συμβουλές. Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τις συμβουλές των επαγγελματιών υγείας, σύμφωνα με τις διαγνώσεις τους. Η κρυσταλλοθεραπεία πρέπει να ασκείται ως συμπληρωματική θεραπεία και μόνο.

bottom of page