top of page

Κρίση άγχους – μπορεί να ξεπεραστεί

Μια αληθινή προσωπική ιστορία...


Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Η ενέργειά μου ήταν στα κάτεργα για πολύ καιρό. Έκλαιγα από την κούραση. Ήταν αδύνατο να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου. Με ένα μικρό παιδί στο σπίτι και μια απαιτητική δουλειά το πρωί, οι απαιτήσεις ήταν υψηλές και τα αποθέματα ενέργειας ανύπαρκτα. Πολύ σύντομα ξεκίνησαν οι κρίσεις άγχους. Εκεί που καθόμουν ανέμελη, με έπιανε μια ακατανίκητη επιθυμία να σηκωθώ να φύγω και να αρχίσω να τρέχω, χωρίς κατεύθυνση. Έφευγα και πήγαινα σε ένα ήσυχο μέρος, όπου ξεσπούσα σε κλάματα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, και τελικά όλο αυτή η κρίση με τρέλαινε ακόμα περισσότερο. Έκανα ό,τι τεχνική ήξερα και δεν ήξερα για να περάσει η κρίση: αναπνοές, διαλογισμό, αιθερική Κρυσταλλοθεραπεία, Ρέικι. Ό,τι ήξερα και δεν ήξερα!


Όμως η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Ήμουν ήδη ένα χρόνο έτσι. Κάτι έπρεπε να κάνω. Το πήρα απόφαση. Θα το έλυνα. Ξεκίνησα λοιπόν, κατ’ αρχάς, να βρω τρόπους να ανακτήσω την ενέργειά μου, η οποία ήταν στα πατώματα. Έκανα εξετάσεις, θεραπεία με σίδηρο, βιταμίνες, θεραπεία με Ρέικι. Τίποτα δεν έκανε πραγματική δουλειά με την έννοια ότι τα αποτελέσματα κρατούσαν για πολύ λίγο. Μια μέρα έκανα μια κρυσταλλική τεχνική για τη Δημιουργία Φωτοσώματος. ΟΥΑΟ!!! Μιλάμε για Full POWER!!!!! Όχι μόνο κράτησε η ενέργειά μου για 3 μέρες, η εμπειρία ήταν μοναδική! Και η θεραπεία προφανώς, γιατί μετά τις 2 θεραπείες μέσα σε μια εβδομάδα, ξανάπαθα κρίση άγχους στη δουλειά και όχι μόνο.


Παθαίνω ελεγχόμενη κρίση άγχους στη δουλειά επειδή κάποιος με ρώτησε τι γίνεται με ένα project… απλά και μόνο στην ερώτηση. Αδύνατον. Μετά από 10 χρόνια στην εταιρία και πολλές, πολλές προκλήσεις, που ξεπεράστηκαν αναίμακτα… Όχι. Κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά!


Ρωτάω μια Δασκάλα Ρέικι πόσο κάνει το σεμινάριο του Δασκάλου, μου απαντά, και εγώ στη σκέψη και μόνο ότι θα πάω κάπου, όπου μπορεί να αρχίσουν πάλι οι προκαταλήψεις, τα μην ακουμπήσεις εδώ, μη σταυρώνεις τα πόδια, βαλε άσπρα και οτιδήποτε άλλο άσχετο, με πιάνει κρίση άγχους, στη φαντασία μου! Όπα λέω. Εδώ κάτι παίζει.

Το βράδυ λοιπόν, την ίδια μέρα και ενώ είχα γυρίσει σπίτι, μετά από πολλά χρόνια ένιωσα κατάθλιψη. Ανικανότητα να ανταπεξέλθω, ανικανότητα να γελάσω και να χαρώ. Παίζαμε με τον άντρα μου και τη κόρη μου κι εγώ ήμουν λυπημένη, δε μπορούσα να γελάσω. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω έτσι. Η ώρα ήταν αργά, το παιδί μόλις είχε κοιμηθεί, καθυστερημένα από το σύνηθες πρόγραμμα, κι εγώ αδυνατούσα να κάνω διαλογισμό. Επέλεξα μια κρυσταλλική τεχνική και κοιμήθηκα με αυτή. Την επόμενη μέρα σηκώθηκα νωρίς το πρωί και πριν πάω στη δουλειά συνέχισα τις θεραπείες. Κρύσταλλοι, Ρέικι και Διαλογισμός με δηλώσεις… ταυτόχρονα. Ήμουν αποφασισμένη. Τόσα εργαλεία στα χέρια μου και γω να μην μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου! Με είχε πιάσει εγωισμός!

Με το που έβαλα τα χέρια μου στο στομάχι και είπα «Είμαι κύριος του εαυτού μου. Είμαι δάσκαλος του εαυτού μου», ένιωσα τέτοια δύναμη μέσα μου, που μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να πάω στη δουλειά. Επιτέλους! «Μπορώ να τα καταφέρω στη δουλειά. Είμαι αρκετά δυνατή!».


Πολλές θεραπείες ακολούθησαν και αρκετές πεποιθήσεις χρειάστηκε να θεραπευτούν. Όμως η αρχή είχε γίνει. Αυτό ήταν!


Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΓΧΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ! ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ!


Σήμερα έχει αλλάξει η ζωή μου εντελώς. Ξεπέρασα αρκετούς φόβους που είχαν συσσωρευτεί. Είμαι υγιής, γεμάτη ενέργεια, γράφτηκα ακόμα και γυμναστήριο. Εργάζομαι για να βελτιώσω το σώμα μου και τα επίπεδα της ενέργειας και της ισορροπίας μου είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Χρειάστηκαν 2 μήνες περίπου εντατικών θεραπειών, με διάφορες τεχνικές, όμως είμαι εδώ και είμαι καλά. Έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου και ζω την κάθε μέρα μου απολαμβάνοντας όλα τα δώρα που μου χάρισε η ζωή.


Μη μένεις άπραγος. Ζήτα βοήθεια. Οι κρίσεις άγχους μπορούν να ξεπεραστούν. Δε είναι εύκολο. Θέλει δουλειά. Αλλά μπορεί να συμβεί.


ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ!

21 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page