top of page

Ταπεινοφροσύνη


Ταπεινότητα σημαίνει αναγνωρίζω την αδυναμία της ανθρώπινής μου υπόστασης. Αναγνωρίζω το πεπερασμένο της φύσης μου και των δυνατοτήτων του Εγώ. Για να καταφέρει κανείς να είναι ταπεινός χρειάζεται να διώξει το φόβο και την ανασφάλεια που προκαλεί ο διαχωρισμός από την πνευματική μας φύση και να παραδεχτεί ότι Ναι, ήρθαμε στη γη διαχωρισμένοι και ο σκοπός μας είναι να ενωθούμε ξανά.

Ψυχή και Σώμα να γίνουν ΕΝΑ

Σκιώδης και Ανώτερος Εαυτός να γίνουν ΕΝΑ. ΕΝΩΣΗ. Ταπεινοφροσύνη σημαίνει την αναγνώριση αυτής της κατάστασης και το άνοιγμα της Άνω Καρδιάς ώστε να δεχτεί τα Δώρα του Πνεύματος!

Ένα συναίσθημα που βοηθά να καταλάβουμε πώς βιώνεται η ταπεινοφροσύνη, είναι η Απελπισία. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ιστορίες για γυναίκες που έκαναν υπεράνθρωπα πράγματα για να σώσουν τα παιδιά τους! Άνθρωποι, που χρησιμοποιήσαν υπεράνθρωπες δυνάμεις για να σώσουν τους αγαπημένους τους! Αυτό, είναι το βαθύ και ειλικρινές ΑΝΟΙΓΜΑ της Άνω Καρδιάς. Αυτή, είναι η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ που ενεργοποιεί το συναίσθημα της Απελπισίας και επιτρέπει τις ενέργειες των Αγγέλων και του Πνεύματος να περάσουν μέσα μας. Αυτή, είναι η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ που ενεργοποιείται από την ενέργεια της Αγάπης και της Αυτοθυσίας.

Αυτή η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ, δεν είναι αδυναμία, αλλά απόλυτη Δύναμη Καρδιάς και ένωσης…

του Σώματος και του Πνεύματος

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page