top of page

Προστασία με κρύσταλλο Άκουα Μαρίνα


Θέλω να μοιραστώ μαζί σας, πόσο προσωπική υπόθεση μπορεί να είναι η επιλογή κρυστάλλου … και πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε την αιτία πίσω από μια κατάσταση, ώστε να επιλέγουμε τον καταλληλότερο.


Αυτή την περίοδο, λόγω μιας οικογενειακής κατάστασης, χρειάζεται να επισκέπτομαι συχνά το νοσοκομείο και να μπαίνω στο μέτρο. ΚΑΘΕ φορά, μετά την επίσκεψη μου, ένιωθα κυριολεκτικά άρρωστη. Η αύρα μου γέμιζε άπειρα μικρά «μαμούνια» και παρόλο που την καθαρίζω επιμελώς, με διάφορους τρόπους, πάντα παίρνει αρκετές ώρες, κάποιες φορές και ολόκληρη ημέρα, μέχρι να συνέλθω.


Δοκίμασα πολλούς «κρυστάλλους προστασίας»… Οψιδιανό, Όνυχα, Τουρμαλίνη, Μάτι τίγρη, Σελενίτη, Ίασπι και ό,τι άλλο υπήρχε στη βιβλιογραφία και είχα διαθέσιμο. Τίποτα. Κάθε επίσκεψη… μια ταλαιπωρία. Μέχρι που…


Μια μέρα, μου έκανε κλικ μια Άκουα Μαρίνα. Τη φόρεσα μαζί με ροζ χαλαζία… και ΝΑΙ! Έκανε το θαύμα της! Γιατί, θα πει κανείς; … πώς ένας τόσο άσχετος κρύσταλλος μπόρεσε να προσφέρει προστασία, ενώ τόσοι μαύροι και σκουρόχρωμοι, όπως λέει η βιβλιογραφία, δεν έκαναν δουλειά.


Η πηγή του προβλήματος μου είναι η υπερβολική ενσυναίσθηση. Μου είναι αδύνατον να κοιτάξω έναν άνθρωπο και να μη δω μέσα του. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο στις θεραπείες, αλλά όχι όταν βρίσκεσαι σε πολύ κόσμο. Με την Άκουα Μαρίνα κατάφερα να κοιτώ τον κόσμο, χωρίς να τον «βλέπω»! Κι έτσι πια μπορώ να απολαμβάνω τη διαδρομή 😍


 

Τον κρύσταλλο Άκουα Μαρίνα μπορείς να τον βρεις στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα



25 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page